PROVENCALE SKUŠA U UMAKU OD RAJČICE

Delamaris skuša Provencale iznimno je popularna u Austriji, a ujedno i najprodavaniji proizvod na policama ribljih konzervi. Jelo se sastoji od najboljih komada skuše, povrća i umaka od rajčice. Može se poslužiti kao samostalan obrok ili kao prilog tjestenini, riži ili drugim jelima.

Jeste li znali

Tradicionalna Delamaris skuša Provencale omiljeno je jelo od najbolje ribe skuše sa povrćem i umakom od rajčice.

SKUŠA PROVENCALE – SASTOJCI

Skuša u komadima 44%, umak od rajčice 32% (voda, koncentrat rajčice, suncokretovo ulje, šećer, vino, kuhinjska sol, začini, alkoholni ocat, sjemenke gorušice, vinski ocat), povrće u promjenjivim udjelima 24% (mrkva, repa, zelene rajčice).

Život sa Delamarisom

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g

Energetska vrijednost

591 kJ / 142 kcal

Masti

Od toga zasićene masti

10 g

2,1 g

Ugljikohidrati

Od toga šećeri

3,3 g

3,2 g

Bjelančevine

9,7 g

Sol

0,7 g

Omega-3

1,4 g