Sastojci
100 g
heljde
2 x 90 g
Sardina u suncokretovu ulju
2
svježe paprike
1
crveni luk
sol, mljeveni papar, ocat, ulje
1 žlica
sitno nasjeckanog peršina
2
tvrdo kuhana jaja
Postupak po koracima
Skuhajte heljdu, ocijedite je i ohladite. Paprike operite i narežite ih na trake. Luk narežite na tanke kolutiće.
Sve dobro promiješajte, dodajte sol, mljeveni papar, ocat ili limunov sok, maslinovo ulje i sitno nasjeckani peršin. Na tanjur dodajte i na kolutiće narezana jaja.
Zahtjevnost
Vrijeme
30 min

U receptu smo upotrijebili
SARDINE U SUNCOKRETOVU ULJU
Što smo skuhali? #delamaris
Opušteni užitak uz Delamaris. 💙
Nove, Delamaris riblje salate donose vam cjeloviti obrok s visokim udjelom ribe, bez konzervansa i drugih aditiva. 🙌🏻
Proizvod koji donosi more dobroga, prirodni je izvor bjelančevina i predstavlja idealan izbor za svaki dan. 🐟
PET IDEJA ZA UŽINU S POGLEDOM NA MORE
Zaplivajte morem uživanja u omiljenim okusima. 🌊
Delamaris skuša Garden idealan je izbor za duge ljetne dane kada vam je potreban lagan i hranjiv obrok. 🥄
Uz omiljeno povrće i omiljeni riblji izbor, uživanje može početi. 👌🏻
Ljubitelji tune, ovo je vaš teritorij. 📍❤
Nove Delamaris riblje salate donose vam opušteni užitak u ukusnom obroku sa sočnim komadićima tune i omiljenim kombinacijama povrća. 😋
🥗 Tuna Garden s grahom i slanutkom
🥄Tuna Active s kvinojom i lećom
🌽 Tuna Mexicana s grahom i kukuruzom
Pišite nam, koji Delamaris novitet je vaš izbor broj jedan ? 👇🏻✍🏻
Generacija milenijalaca za alternativne zalogaje
Koje ribe plivaju u konzervama?
Jedinstveni okus koji je sačuvala tradicija. ❤
Sočan okus Izole brend krije komadiće očišćene mljevene skuše s dodatkom sedam vrsta povrća i umaka od rajčice. 👌🏻
Okus Delamaris riba sa povrćem koji već preko 100 godina donose more dobroga na vašu trpezu. 🙌🏻