Proteinski tuna tost iz pećnice

Odličan recept koji smo pripremili u saradnji sa @220stopinjposevno.

Sastojci

Sestavine:

3

riblje salate Delamaris

200 g

naribane mozzarelle

6

velikih tost kriški

Dodatki:

tvrdo kuhana jaja

kisela pavlaka

krastavci, paradajz...

Postupak po koracima

Ja sam odabrala Delamaris riblje salate s tunjevinom (Mexicana, Garden, Active). Jednoj salati sam dodala kašiku kisele pavlake, drugoj izgnječeno tvrdo kuhano jaje, a trećoj sam umiješala još malo mozzarelle. Zašto Delamarisove salate? Jer nisu toliko masne i sadrže visok udio proteina. I naravno, jer su bez konzervansa.

Tost obložimo i drugim sastojcima koje imamo na raspolaganju ili volimo (npr. jajima, paradajzom, krastavcima, maslinama...), pokrijemo naribanom mozzarella i tost pečemo.

Tost pečemo u već zagrijanoj pećnici na 220 °C , otprilike 10-15 minuta.

Zahtjevnost

Vrijeme

15

U receptu smo upotrijebili

TUNA GARDEN S GRAHOM I SLANUTKOM

Je li vam se svidio članak? Podijelite s prijateljima!